Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Olint Un Decor Pentru O Viata

Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv poliuretanic, manual, pentru polistiren 825 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Adeziv profesional tip spuma poliuretanica B3 pentru sistemele de izolare externa a fatadelor

Adeziv poliuretanic monocomponent, cu expandare redusa, destinat lipirii si izolarii placilor izolante pentru fatade EWI - Exterior Wall Insulation EIFS -Exterior Insulation Finishing System.

Produsul nu se dizolva dupa intarire.

Produsul este rezistent la apa, la descompunere, este permanent elastic si permite finisarea. Are o structura foarte buna si o capacitate excelenta de aderenta incepand de la 5C.

Produsul face parte din portofoliul intitulat Solutii Durabile pentru Case Pasive.

Aceste produse sunt testate din punct de vedere al transferului termic, permeabilitatii la apa si pierderilor de aer.

Daca este aplicat corect, acest produs contribuie la economia de energie in cladiri, concept cunoscut sub denumirea de inchicase pasive si case neutre din punct de vedere energeticinchi.

Beneficii clasificare la foc B3 lipirea eficienta a placilor izolante pentru fatade reduce timpul de lucru nu necesita apa sau mixare pe santier nu necesita electricitate reduce spatiul de depozitare pe santier prietenos cu mediul, fata de adezivii traditionali pe baza de ciment

DOMENII DE APLICARE

Produsul poate fi utilizat pentru lipirea foarte eficienta si asamblarea placilor din polistiren EPS, EPS-P, XPS etc., din spuma poliuretanica rigida PURPIR si din fibre minerale pe beton, ipsos si zidarie, precum si pentru umplerea rosturilor dintre placile izolante.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura