Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Olint Un Decor Pentru O Viata

Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Automatizare panou solar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

575 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sarcina controlerului este de a porni aparatul in cazul in care diferenta de temperatura pe senzor depaseste valoarea setata T2-T1 , precum si pentru al opri atunci cand temperaturile ambilor senzori sunt egale T1T2.

Acest lucru impiedica functionarea inutila a dispozitivului, ceea ce face posibila economisirea de energie electrica si prelungirea duratei de viata a dispozitivului. Acest lucru creste fiabilitatea si scade costurile legate de functionarea acestuia. Controlerul solar EU-21 este echipat cu un sistem de prevenire a stagnarii pompei in timpul unei opriri mai lungi. Pompa este activata timp de 1 minut la aproximativ fiecare 10 zile. O functie suplimentara este protectia instalatiei impotriva inghetului.

Dupa ce temperatura cazanului sau a senzorului rezervorului scade sub 6C, pompa este pornita in permanenta aceasta este oprita atunci cand temperatura in circuit atinge valoarea de 7C.

Functiile controlerului:controlul functionarii pompei,supravegherea si gestionarea functionarii sistemului solar,protectie impotriva supraincalzirii si congelarii colectorului,functie anti-stop.

Echipare controler:afisaj cu LED-uri,senzor de temperatura colector,senzor de temperatura rezervor acumulare,carcasa realizata din materiale de inalta calitate, rezistente la temperaturi inalte si joase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura